Σελίδες

26 Οκτ 2018

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

'' Επτά χρόνια στο Θιβέτ, ή ……. ''

Εμείς εδώ οι του Αέροπου στελέχη ,μέλη και συνεργάτες, έχουμε βασικό σκοπό και μέριμνα την καλλιέργεια και προώθηση του αεροπορικού ιδεώδους και πνεύματος σε όλη τους την διαχρονία.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ανταποδοτικό αλλά γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό όταν έρχεται από κάποιον
ο οποίος δεν ανήκει στον φυσικό χώρο της αεροπορίας και τους συν αυτώ.
Έτσι έγινε και κατά την συνάντηση μας με τον ειλικρινή φίλο μας ο οποίος έρχεται και ανήκει πραγματικά μακρυά.  Ο αξιόλογος κύριος Μπίμ από το μακρυνό Θιβέτ...!!!!!
Μάλιστα,πολύ καλά ακούσατε,από το Θιβέτ. Η αφεντιά μας έφτασε μέχρι εκεί, βέβαια με την παραίνεση του καλού φίλου Άντριου και ο οποίος σύστησε τον Αέροπο και εμάς στον κύριο Μπίμ.
Ο εν λόγω νέος φίλος μας,κατόπιν της αρχικής μας συνάντησης πρίν λίγες βδομάδες,αυτήν την φορά μας υποχρέωσε φέρνοντας μας ένα μοναδικό ενθύμιο και δώρο από την πατρίδα του ώς ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού.  Μάλιστα μας συνέλαβε εξ απίνης,μιάς και εμείς δεν είχαμε προετοιμαστεί να ανταποδώσουμε το δώρο του. Μπορείτε να το θαυμάσετε στις πιο κάτω φωτογραφίες.
Προσέξατε τις λεπτομέρειες στο σώμα του αντικειμένου.
Φαίνεται στο μακρυνό Θιβέτ,δεν έχουν τα ενοχικά σύνδρομα της πολιτικής ορθότητας και εξακολουθούν να πιστεύουν στην καλοτυχία των συμβόλων και μάλιστα όταν αυτά είναι πανάρχαια ελληνικά  ιδιαίτερης σημασίας . 
Ένα μοναδικής ομορφιάς Κούκουρι, μαχαίρι των Γκούρκας.
Αγαπημένε φίλε και πλέον συνΑεροπορίτη σε ευχαριστούμε θερμώς και υποσχόμεθα να ευτυχήσουμε να το ματώσουμε με αίμα εχθρικό όπως κάνετε στην πατρίδα σου...…




εκ της διοικούσης,

Δημήτριος Αγιασοφίτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου