Σελίδες

15 Ιαν 2019

Τρίτη,15 Ιανουαρίου 2019

΄΄ Ευστάθιος, ευσταθώς, ευσταθίζει ΄΄

Ο τίτλος θα μπορούσε και να αποτελεί μέρος λογοπαίγνιου σε σχολική τάξη κατά την διάρκεια μαθήματος γλώσσας,αλλά τολμώ να ριψοκινδυνεύσω την πρόβλεψη ότι με την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών δεν θα γίνοταν αντιληπτό από τα λαθρομεταναστάκια στίς σχολικές αίθουσες.
Αλλά ας μεταφερθούμε στα δικά μας τα αεροπορικά, κι ας αιτιολογήσουμε ίσως εν μέρει τον τίτλο της σημερινής καταχώρησης.
Φίλτατος συνΑεροπορίτης ο Ευστάθιος, από τις παλιές εποχές του Αέροπου συνεχίζοντας να παρακολουθεί στενά τα του Αεροπού, με έκδηλη ανησυχία μας απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μήνυμα ζητώντας να μάθει ποιά είναι τα σχέδια και οι κινήσεις του Αέροπου για την καινούργια χρονιά.
Φίλε Ευστάθιε, με χαρά μπορούμε να σου ανακοινώσουμε αλλά και όσους μας διαβάζουν και ΄΄διαβάζουν ΄΄, ότι η νέα χρονιά μας προικοδότησε με την κατοχύρωση ενός ακοινήτου και συγκεκριμένα μιάς έκτασης η οποία υπό προυποθέσεις και κατάλληλες ενέργειες πρός αυτό, μπορεί να οδηγήσει
στην δημιουργία δικού μας αεροπορικού πεδίου αφήνοντας τα παράσιτα του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να ομφαλοσκοπούν και να τυρβάζουν σε προγενέστερη προσέγγιση του Αεροπού πρός τούτο.
Συνεπώς αγαπημένε φίλε Στάθη ίσως σε λίγο καιρό κληθείς να προσφέρεις την βοήθεια σου επί του πεδίου απο/προσγειώσεως,δουλεύοντας ακάματα όπως και στο παρελθόν είχες κάνει.
Λεπτομέρειες σε προσεχή καταχώρηση......

εκ της διοικούσης ,

Δημήτριος Αγιασόφιτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου