Σελίδες

7 Απρ 2013

Παραχώρηση χώρου γραφείου για την λειτουργική εξυπηρέτηση της αερολέσχης μας

'' Στον πρόναο του Απόλλωνος στους Δελφούς ανεγράφοντο εκατόν σαράντα επτά Δελφικά παραγγέλματα. Όλα απόσταγμα σοφίας των ανυπέρβλητων προγόνων μας. Δύο από αυτά ήταν: ''Χρόνου φείδου''( να μήν σπαταλάς τον χρόνο ) και ''Ελπίδα αίνει''( να δοξάζεις την ελπίδα ).   
Εμείς στον ''Αέροπο''κατορθώσαμε να τηρήσουμε και τα δύο,ανταμειβόμενοι από τους Ολύμπιους θεούς. Είναι πλέον γεγονός και όπως το αποκαλούν και οι ιεροδιάκονοι της Θέμιδος στα δικαστήρια ''νομικόν θέσφατον'' η υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου νομίμως εκπροσωπούσα την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας  αερολιμενάρχης κα Γούση όλγα και του Αντιπροέδρου της αερολέσχης μας κου Κων/νου Κολομπία, χθες Παρασκευή 04 Απριλίου 2013 στον χώρο του κρατικού αερολιμένα Άργους Ορεστικού ''Αριστοτέλης'' με το οποίο μας παραχωρείται εντός του τερματικού κτιρίου ικανός χώρος ως γραφείο για την λειτουργική εξυπηρέτηση της αερολέσχης μας. 

 Το σημαντικό σημείο αναφοράς της παραπάνω ενέργειας είναι πώς κατορθώσαμε να μας δοθεί ο εν λόγω χώρος χωρίς την απαίτηση μισθώματος από την πλευρά του Δημοσίου και επίσης η παραχώρηση είναι αορίστου χρονικής διάρκειας. Πριν προχωρήσω στην παράθεση λοιπών λεπτομερειών σχετικά με την λέσχη μας θα ήταν μέγιστη παράλειψη να μην τονίσω την ακάματη,ενδελεχή και συντονισμένη προσφορά εργασίας σε πολλά επίπεδα του αντιπροέδρου της λέσχης μας κου Κων/νου Κολομπία για την ολοκλήρωση και αίσια κατάληξη όλων εκείνων των ενεργειών και στόχων πού είχαμε θέσει εδώ και αρκετούς μήνες. Αυτό που χαρακτήριζε τούς έλληνες της ''παλιάς κοπής'' ήταν το γεγονός του: ''ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα''.
Στο πρόσωπο του Κολομπία,η φράσις αυτή,βρίσκει την απόλυτο εφαρμογή.
Επιστρέφοντας στο δια ταύτα,να πούμε ότι ακολουθούν φωτογραφίες από το γραφείο της λέσχης μας στο ''Αριστοτέλης'' και της μέχρι τώρα εργασίας που έχει διεκπεραιωθεί για την διαμόρφωση του χώρου. Τα άμεσα μελλοντικά πλάνα είναι η τοποθέτηση στοιχειώδους εξοπλισμού προς εξυπηρέτηση αναγκών λειτουργίας,τηλεφωνικής γραμμής και η κατασκευή εντός του χώρου μιάς αεροπορικής θεματολογίας βιβλιοθήκης για τα μέλη και τους φίλους της λέσχης μας στα πλαίσια των ανταποδωτικών προνομίων της ετήσιας εισφοράς των μελών μας όταν αυτή αποφασισθεί μαζί με έτερα θέματα από την επόμενη συνέλευση. Τελειώνοντας να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα για την πορεία του ''Αέροπου''και συνεχίζουν να βοηθούν παντοιοτρόπως,κρατώντας ζωντανή την ελπίδα για την καθιέρωση αεροπορικής δραστηριότητας.
Ας μην ξεχνάμε:''οι ουρανοί,είναι δικοί μας''.

Eκ της διοικούσης,

Δημήτριος Αγιασοφίτης      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου