Σελίδες

10 Φεβ 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - Νεώτερη καταχώρηση



1ον'' Βρισκόμενοι ξανά στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε μαζί με τα μέλη και τους φίλους της αερολέσχης μας, ενημερώνουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο για την πραγματοποίηση της ετήσιας γενικής συνέλευσης της αερολέσχης μας την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013,στις 10:00 πμ στον χώρο του Αερωπού,εντός του κυρίως τερματικού κτιρίου του κρατικού αεροδρομίου Άργους Ορεστικού,νομού Καστοριάς.
  Η παρουσία κάθε μέλους αλλά και οιουδήποτε ενδιαφερόμενου,κρίνεται αναγκαία μιας και θα τεθούν ζητήματα για την περαιτέρω πορεία και εξέλιξη της λέσχης μας καθώς και έτερα διοικητικής μορφής ζητήματα. Είναι κατανοητό από όλους μας πως η γενική κατάσταση στην πατρίδα μας και ειδικότερα στην Καστοριά και στα πέριξ αυτής βαίνει διαρκώς ολοένα και δυσκολότερη στο σύνολο της καθημερινότητας με ότι αυτό συνεπάγεται στην διάθεση χρόνου και ηθικού για την ανάπτυξη κάθε δραστηριότητας και μάλιστα απαιτητικής όπως οι πτήσεις και εν γένει το ''πέταγμα''. Ας μην ξεχνάμε όμως πως συμβάλλοντας ο καθένας από εμάς στον βαθμό που μπορεί και θέλει,δημιουργούμε τις προοπτικές για την αναστροφή της συντελεσθείσας κρίσιμης πορείας. Ας επιλέξουμε για τους εαυτούς μας τον ρόλο του ''λυτρωτικού ανατροπέα παγιωμένης απραξίας'' στα καθημερινά της περιοχής μας.''

 Εκ των ιδρυτικών μελών και διοικούσης,

Δημήτριος Αγιασοφίτης


      2ον,'' Επιτέλους και κάποια ευχάριστα νέα για την αερολέσχη μας μέσα στον καταθλιπτικό ζόφο της υπάρχουσας κατάστασης. Καθημερινά,ακούμε ''άσχημες''ειδήσεις που αφορούν την περιοχή μας και το κλείσιμο στρατιωτικών μονάδων,σχολείων,ΤΕΙ,υπολειτουργία νοσοκομείων,βάλτωση μετεγκατάστασης αστυνομικού μεγάρου και Κύριος είδε τι άλλο θα προστεθεί ( ελπίζουμε όχι!! ) στην πορεία. Φαίνεται στην δική μας περίπτωση οι ιθύνοντες και οι αρμόδιες αρχές ''έσπασαν'' την παράδοση και μας εξέπληξαν ευχάριστα ικανοποιώντας το αρχικό αίτημα της αερολέσχης μας για την διάθεση χώρου στο τερματικο κτίριο του αεροδρομίου ''Αριστοτέλης'' το οποίο εκκρεμούσε εδώ και πέντε μήνες. Από ότι φαίνεται και μετά από την συνάντηση που είχε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της αερολέσχης μας κος Κων/νος Γκολομπίας με την Διευθύντρια του αερολιμένα Καστοριάς κα Όλγα Γούση την περασμένη Παρασκευή στο αεροδρόμιο και την μεταξύ τους συζήτηση αλλά και την παρουσία του κυβερνήτη των Κρητικών Αερογραμμών κο Γεώργιο Θεοδώρου το θέμα των γραφείων της λέσχης μας βρίσκεται στην τελική του φάση ολοκλήρωσης. Δεν απομένει να καθορισθούν οι επιμέρους λεπτομέρειες. Εμείς να ευχαριστήσουμε ολόθερμα την κα Διευθυντή, Όλγα Γούση για την αμέριστη συνδρομή της και την άοκνη προσπαθειά της για την επίλυση του θέματος προς τα ανώτατα υπηρεσιακά κλιμάκια της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου