Σελίδες

5 Οκτ 2018

Παρασκευή, 05 0κτωβρίου 2018

'' Συλλογή εικόνων, εντυπώσεων, πληροφοριών και προπάντων ηλιαχτίδων ''

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι κι αυτό ξεκίνησε με την διοργάνωση και διεξαγωγή της έκθεσης Γενικής Αεροπορίας AeroExpo 2018 στο αεροπορικό πάρκο του Χάι Γουίκομπ.
Ένα πραγματικό αεροπορικό πανηγύρι που μικροί και μεγάλοι ( και ειδικά μεγάλοι ….!!! )
περιέρχονταν τα εκατοντάδες περίπτερα εκθετών με τα εκατοντάδες εκθέματα,σεμινάρια αεροπορικής ασφάλειας, αεροβατικές επιδείξεις, πωλήσεις αεροπορικών ειδών,βιβλίων και άλλα καλούδια που οι λάτρεις των αιθέρων τόσο εκτιμούν.
Ο Αέροπος επισκέφθηκε την έκθεση με δύο από τους συνεργάτες του,τον καθηγητή μουσικής Κωνσταντίνο Λασιθιωτάκη και παντοτινό εραστή των αιθέρων,και τον υποφαινόμενο που άδραξε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να φορτίσει τις μπαταρίες του με την λαμπρή λιακάδα που επικρατούσε καθόλη την διάρκεια της διοργάνωσης,περιφερόμενος  όχι ασφαλώς ώς περιφερόμενος ( μακρυά από μας... ) ιουδαίος αλλά ώς ώριμος έφηβος ποδηλατώντας εκμεταλλευόμενος το ''τέστ ντράιβ'' μιάς εταιρείας ποδηλάτων ειδικών προσφορών για πιλότους.
Η ατμόσφαιρα ευχαρίστησης και απόλαυσης έμεινε έντονα αποτυπωμένο στα πρόσωπα τόσο των επισκεπτών,όσο και των εκθετών σημειώνοντας αξιοσημείωτη επιτυχία ομολογουμένως.





εκ της διοικούσης,

Δημήτριος Αγιασοφίτης



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου