Σελίδες

9 Νοε 2017

Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017

'' Ελληνική  Έφιππη Τοξοβολία ''

Η τηλεφωνική συσκευή ήχησε επιτελώντας έτσι τον σκοπό της. Στην άλλη άκρη της γραμμής,φίλος καλός,συναεροπορίτης και αέναος εραστής της αεροπορίας. Ακούστηκε κάπως ο τόνος της φωνής του και κατόπιν των τυπικών ανταλλαγών στιχομυθίας εξεδήλωσε την αιτία της ανησυχίας του.
'' Ξέρεις μου λέει ποιός έγραψε για μάς τον Αέροπο στο διαδίκτυο; Ποιός τον ρώτησα; 
Ο Αριστοτέλης Καλέντζης στο μπλόγκ του για την έφιππη τοξοβολία.
Λοιπόν,του απαντώ. Και ποιό είναι το αρνητικό σ'αυτό; Ε,να ξέρεις ο Καλέντζης με την εικόνα του παρελθόντος του και την φήμη του από τα μίντια,ακούγεται κάπως και νομίζω ότι μπορεί να οδηγήσει σε συνειρμούς όχι τόσο κολακευτικούς για τον Αέροπο.
Του τόνισα,ότι το διαδίκτυο είναι μια ελεύθερη πηγή ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών και σχολίων και ποσώς μπορώ να αποτρέψω κάτι αντίστοιχο. Τέλος πάντων τον καθησύχασα ότι είμαι ενήμερως και θα το δώ.
Αριστοτέλης Καλέντζης. Ένα όνομα,μια ιστορία,χίλιες ζωές συμπυκνωμένες σε μία πορεία αντικομφορμιστική. Ένα όνομα με βαρυά αργόσυρτη πορεία μέσα στον χρόνο και εμπλοκή στα κοινά της πατρίδος μας,τουλάχιστον στο παρελθόν. 
Ένας έλλην με κεφαλαίο το έψιλον. Όταν κάποιος σαν τον Αριστοτέλη ασχολείται μαζί σου,τότε αυτό όχι μόνο δεν είναι αρνητικό,αλλά ποιεί έπαινον...!!
Συνάδελφος προερχόμενος από τον χώρο της αεροπορίας,αλλά και συνέλλην.
Αριστοτέλη να είσαι πάντα ακμαίος,δημιουργικός,χαλκέντερος και πορωμένος μέχρι μυελού οστών από αγαπή για την πατρίδα μας όπως και είσαι και πάνω απ'όλα αιρετικός εναντίον του συστήματος της φαυλοκρατίας και του μπορντέλου της μεταπολίτευσης.
Επίσης νοιώσε ελεύθερος να χρησιμοποιείς τις αναρτήσεις μας όταν κρίνεις πρόσφορο. 

εκ της διοικούσης,

Δημήτριος Αγιασοφίτης          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου