Σελίδες

6 Ιουλ 2016

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016

'' Γιατί και οι Ουρανοί είναι δικοί τους.....''

Πρωινό Κυριακής και παρόλη την επακμάζουσα καλοκαιρινή ραστώνη που είχε ενσκύψει πέριξ της κλίνης και επ'αυτής ολοκληρωτικά,ο υπογράφων βρήκε το σθένος και στρατολογώντας κάθε διαθέσιμη ποσότητα ικμάδας προέβη σε ψυχική ανάταση ώστε να αγνοήσει την θαλερή 
κλίνη και μετά από μία γερή δόση  αφεψήματος ( δυστυχώς όχι στο Κ.Ψ.Μ,άλλωστε αυτές οι ξέγνοιαστες εποχές μας έχουν αφήσει χρόνους... ) να καλέσει εγερτήριο και αναφορά στην φρουρά των αέναων εραστών της αεροπορικής ιδέας και πνεύματος με σκοπό την επίσκεψη όλων μας σε μία ακόμη από τις πολλές αεροπορικές εκθέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και συγκεκριμένα σε αυτήν του αεροδρομίου του Σάιγουελ,λίγα μίλια νοτίως του Νορθάμπτον.
Εκεί υπήρχαν τα πάντα. Περίπτερα σχολών πιλότων,εταιρειών αεροπορικών υλικών,αερολεσχών,της Αγγλικής Υ.Π.Α,της ΑΟΠΑ Αγγλίας και μία ευχάριστη έκπληξη τα περίπτερα δύο Ελληνικών εταιρειών που προσέλκυαν συνεχή ροή επισκεπτών. 
Οι Ελληνικές παρουσίες ήταν αυτές των εταιρειών Τάλως Avionics και G-AERO Sports ARCHON .
Ξεφεύγοντας από την μίζερη και ευτελισμένη νεογραικύλικη πραγματικότητα,χωρίς την βοήθεια από τους αρμόδιους φορείς και καρεκλοκένταυρους αξιωματούχους-ευνούχους οργανισμών,ομοσπονδιών και έτερων ισμών,καταφέρνουν να πράττουν τα μέγιστα δυνατά ακόμη και πρωτίστωςεκτός ελλαδικής επικράτειας.
Εκτός από τα διάφορα ''χάπενινγκς'' που λένε και μερικοί εκβαρβαρισμένοι πνευματικά ανάπηροι νεοέλληνες,απολαύσαμε την αεροπορική επίδειξη αεροβατικών με τα επαναλαμβανόμενα σεμινάρια επί αεροπορικών θεμάτων.
Ακολουθούν φωτογραφίες της έκθεσης.

     









....όχι ασφαλώς,εκτιμήσατε λανθασμένα την φύση της πιο πάνω φωτογραφίας. Δεν είναι ένας από τους αγαπημένους παράνομους και λαθρομετανάστες της κυρά Τασίας που λιάζεται στην Ομόνοια,όχι όχι,ούτε κάν ένα από τα τετράποδα που ούρησαν και αφόδευσαν στο άγαλμα του μεγίστου των Ελλήνων βασιλέα της Σπάρτης Λεωνίδα στις Θερμοπύλες λίγες μέρες πρίν.
Αυτός απλώς απολαμβάνει στιγμές ξενοιασιάς και ηλιόλουτρου χωρίς την παρουσία της συμπαθεστάτης ιδιοκτήτριας του.

εκ της διοικούσης,

Δημήτριος Αγιασοφίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου