Σελίδες

12 Ιουν 2016

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

''Ελλήνων καταξίωσης και Ελλαδέξ απαξίωσης.....''

Για μία ακόμα φορά μέσα από τούτο εδώ το ηλεκτρονικό βήμα επικοινωνίας ερχόμεθα να μοιρασθούμε με τους φίλους,συνεργάτες και μέλη της αερολέσχης μας, νέα από τα αεροπορικά δρώμενα εδώ και αλλαχού και που αποτελούν σε ένα βαθμό το βαρόμετρο των τάσεων του τομέα.
Δύο ειδήσεις παρακάτω από την αλλοδαπή που αφορούν η μία έναν καταξιωμένο συνάδελφο αεροπορό και την εταιρεία  που ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο,τον Γεώργιο Γαλανόπουλο.
Η δεύτερη αφορά την σύγχρονη γραικία ή άλλως πώς και ελλαδέξ και την ανυποληψία που η πατρίδα μας έχει περιέλθει σαράντα και πλέον χρόνια τώρα με τις ανώριμες,φιλοτομαριστικές  και μη φιλοπατριωτικές επιλογές όλων μας αλλά και των ψυχωτικών απάτριδών και φιλοτομαριστών ταγών που μας διοικούν. 
Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία και οργανισμός συντηρήσης πτητικών μέσων και προγραμμάτων της Ελβετίας AMAC Aerospace συμφώνησε και θα δημιουργήσει νέα βάση 69000 μ2 στην Τουρκία!!
Η βάση θα είναι έτοιμη και θα λειτουργήσει κατά την διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου,τρέχοντος έτους. Αυτό συνεπάγεται νέες θέσεις εργασίας για την τοπική κοινωνία,ενίσχυση της κίνησης των τοπικών υποδομών ( ξενοδοχεία,καταστήματα εστιάσεως,μετακίνησης,ενοικίασης οχημάτων,και τόσα άλλα ). Αυτονόητο επίσης είναι η τόνωση των τοπικών οικονομικών μεγεθών με την όποια δραστηριότητα. Το συμπέρασμα είναι ότι οι απέναντι δεν χάνουν ευκαιρία για πρόοδο και ανάπτυξη,
διενεργώντας βέβαια παράλληλα και θετική προπαγάνδα για την πατρίδα τους και τα εθνικά συμφέροντα της μάνα τους Τουρκίας.
Σε αντιδιαστολή εμείς εδώ προωθούμε την ιδέα της ανάπτυξης φτιάχνοντας HOT SPOTS για τα λαθραία απορρίματα και διοργανώνουμε παρελάσεις κιναίδων...!!
Γαλανόπουλε πόσο τυχερός στάθηκες να μην επιχειρείς στην χώρα των τερψίπρωκτων...

Υ.Γ  Οι ειδήσεις είναι παρμένες από το έγκριτο αεροπορικό περιοδικό Flight International, τεύχη Μαίου 2016





εκ της διοικούσης,

            Δημήτριος Αγιασοφίτης    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου