Σελίδες

17 Οκτ 2012

ίδρυση της νέας Αεραθλητικής Ελληνικής Λέσχης 'Αερωπός'

Είναι πλέον γεγονός η ίδρυση της νέας Αεραθλητικής Ελληνικής Λέσχης 'Αερωπός' με έδρα τον κρατικό αερολιμένα Καστοριάς 'Αριστοτέλης' στο Άργος Ορεστικό και με την υπ'αριθμό 52/2012 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καστοριάς και εγγραφή στο βιβλίο σωματείων με αύξοντα αριθμό 4/20-2-2012.

2 σχόλια:

  1. Εκ μέρους του Δ.Σ. της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης σας ευχόμαστε εγκάρδια καλή επιτυχία στο έργο σας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάποιο θέμα.

    Φιλικά,
    Για την Αερολέσχη Θεσσαλονίκης

    Νίκος Μαυροματίδης
    Γεν. Γραμματέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ συνάδελφε και φίλε της μεγάλης αεροπορικής οικογένειας κύριε Μαυροματίδη χαιρετώ και ελπίζω το μήνυμα μου να βρεί εσένα προσωπικά αλλά και τους συνεργάτες σου γεμάτους υγεία και δύναμη για περαιτέρω ανάπτυξη και δημιουργία στο αεροπορικό αντικείμενο που τόσο όλοι μας λατρεύουμε.
    Να απολογηθώ για το καθυστερημένο της απαντησής μου αλλά ανειλημένες υποχρεώσεις και θέματα με κράτησαν μακρυά από τις διαδικασίες επικοινωνίας με αποτέλεσμα να μείνουν αρκετά πράγματα σε εκκρεμότητα. Θέλω να πιστεύω πως προιόντος του χρόνου θα βελτιωνόμαστε. Είμαστε μια μικρή παρέα ατόμων που δημιούργησε αυτήν την μικρή αερολέσχη,μα με περισσή αγάπη για το αντικείμενο. Δυστυχώς ακόμη δεν έχει σταθεί δυνατό να εξασφαλίσουμε πτητικό μέσο για την έναρξη εναέριας δραστηριότητας,
    αν και πολύ πρόσφατα καταφέραμε να ολοκληρώσουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες
    ενέργειες ( έγκριση καταστατικού,ανάδειξη Δ.Σ,παραχώρηση χώρου στο ''Αριστοτέλης'',κ,λ,π )με επόμενο στόχο την έναρξη πτήσεων.
    Είμαι πολύ ευγνώμων για την χειρονομία επικοινωνίας και την ευγενική προσφορά βοηθείας εκ μέρους της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης και είμαι σίγουρος πώς θα είναι ωφέλιμο να επικοινωνούμε και να δούμε όλες τις πιθανές εκδοχές συνεργασίας.
    Είμαι ενήμερος σχετικά με τις πτήσεις που η λέσχης σας διενεργεί στο ''Αριστοτέλης'' από καιρό εις καιρό με την μορφή touch & go για την αποφυγή πληρωμής του κόστους των τελών προσγείωσης σε περίπτωση full stop.
    Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα συνεργασίας θα ήταν το ενδεχόμενο μιας τρόπο τινά ''αδελφοποίησης'' των λεσχών,ή κάτι τέτοιο με σκοπό να αποφύγετε να πληρώνετε αδίκως αυτό το σεβαστό ποσό που σίγουρα επιβαρύνει το συνολικό ωριαίο κόστος λειτουργίας. Είμαι σίγουρος πώς μπορούμε να δούμε μαζί,κάθε άλλη υπηρεσιακή ανάγκη στην οποία μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.
    Σε κάθε περίπτωση και σε κάθε ερώτηση,διευκρίνιση,παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

    Με εκτίμηση και σεβασμό,

    εκ της διοικούσης

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή