Σελίδες

30 Ιουν 2019

              Σάββατο  29 Ιουνίου 2019

       " Προεκλογικά  Κανδηλώματα  "

   Είναι γενικά παραδεκτό από την πλειονότητα των συμπολιτών μας ότι κατά την διάρκεια έκαστης προεκλογικής περιόδου, οι άμοιροι 
ψηφοφόροι θέλοντας και μή γίνονται
  μάρτυρες της προσπάθειας  του κάθε καλοχαιρέτα υποψήφιου με τα χαμόγελα κολγκέιτ. 
  Έτσι και αυτή η χαρωπή υποψήφια ζώστηκε το βλέμμα του ενδιαφέροντος, φόρεσε το νεύμα της κατανόησης και με ύφος γεμάτο έμπνευση βάλθηκε να τονίσει την προσπάθεια της για τις υποδομές. 
  Όχι κυρία μου δεν μαντέψατε σωστά αυτήν την φορά.  Η ημέτερη δεν επισκέφθηκε τον κύριο Τίποτα, εε συγγνώμη τον Σωτήριο ήθελα να πώ για να τον κεράσει πόπ κόρν.  Όχι,όχι,ούτε μαλλί της γριάς  ( άλλωστε τις σιδερώνουν οι Γεωργιανοί συμπολίτες μας κατά τον πρόεδρα Πάκη  ). Η εν λόγω κυρία επισκέφθηκε τον Αριστοτέλη  ( αχ καημένε δάσκαλε)
 τον κρατικό ( ακόμη ) αερολιμένα της Καστοριάς και αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του και συνομιλησε με το προσωπικό ακούγοντας τα προβλήματά τους δήλωσε ότι το τοπικό αεροδρόμιο
  αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο το οποίο οφείλουμε να το χειριστούμε με σκοπό την ανάπτυξη της περιοχής.
  Επίσης τελειώνοντας πέταξε κι ένα πιασάρικο τσιτάτο, ότι το αεροδρόμιο αποτελεί τον πνεύμονα της
 περιοχής....!!!!
  Καλά εεε, μιλάμε τα λόγια.
 Πάντως για την κυρία και τους υπόλοιπους εν δυνάμει προικοθήρες του κρατικού κορβανά τον υπόλοιπο χρόνο το ταλαιπωρο αεροδρόμιο ήταν αόρατο...
  Βέβαια δεν αναφέρθηκε στην πώληση του αεροδρομίου στην γερμανική ημικρατική φράπορτ,ούτε στα παράσιτα του ΤΑΙΠΕΔ και στους σφουγγοκωλάριους της ΥΠΑ που παράνομα και αντισυνταγματικά πράττουν ότι πράττουν.
  Ούτε ακόμη τι συγκεκριμένα προτίθεται να κάνει για το αεροδρόμιο.   Εμείς πάντως οι του Αέροπου θα της προτείναμε να ξεκινήσει από τα βασικά όπως το να μπεί στο αεροδρόμιο αεροπορικό καύσιμο. 
  Να παραμένει ανοικτό περισσότερες ώρες. 
  Να μην χρεώνονται τα αεροσκάφη γενικής αεροπορίας τέλη επίγειας εξυπηρέτησης και στάθμευσης. 
  Ακόμη ακόμη να επαναλειτουργήσει το κυλικείο εντός. 
  Να συνδεθεί με την πόλη του Άργους και Καστοριάς με δρομολόγια λεωφορείου τουλάχιστον κατά την διάρκεια των ανταποκρίσεων και όχι να δουλεύουν μόνο τα εκδοροσφαγεία των ταξί..., ( Ράπη ακούς....; ).
  Αυτά γλυκιά μου θα βοηθήσουν να κρατηθεί ανοικτό.  Βέβαια θα μου πεις τι να κάνεις κι εσύ αφού το αφεντικό σου ο Κούλης Χρυσός πιστεύει στα ξεπουλήματα της περιουσίας των Ελλήνων. 
  Καταλαβαίνω το επιδιωκόμενο επταχίλιαρο τον μήνα...άλλωστε είναι πολλά τα λεφτά Άρη για να λέμε και να κάνουμε το σωστό.
   Ας είναι. Μέχρι τώρα ήταν γνωστή για το κοντό του ύψους της, ενώ από δώ και πέρα θα είναι γνωστή για το κοντό του ήθους της.....

   εκ της διοικούσης, 

   Δημήτριος Αγιασοφίτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου