Σελίδες

1 Ιουν 2019

           Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019

   " Ντόλλας τράβελ, ή αρπακόλλας                          τράβελ....;;!!!! "

Η καταχώρηση της διαφήμισης για την διοργάνωση της εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη αλιεύθηκε σε γνωστό τοπικό ιστότοπο.
   Το εν λόγω πρακτορείο τουρισμού έκρινε θεμιτό την διενέργεια εκδρομής στα κατεχόμενα από τους Μογγόλους υπανθρώπους Τούρκους χώματα μας και την οικονομική ενίσχυση των.
  Οι του Αέροπου αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε με το πρακτορείο Ντόλλας και να του εκθέσουμε την γνώμη μας για το προκλητικό της όλης ενέργειας.
   Πράγματι ο υποφαινόμενος κάλεσε τον αριθμό κλήσης που υπήρχε στην διαφήμιση και μίλησε με κάποιον υπεύθυνο που εκτελούσε χρέη γραμματείας. Συνεστήθην και εξέφρασα την άποψη όλων μας ότι
  δηλαδή είναι τουλάχιστον πρόκληση σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς να ενισχύουμε οικονομικά τους εμπόρους και επαγγελματίες του εχθρού και πόσο μάλλον δέ όταν προκαλούμεθα διαρκώς, και απειλούμεθα σε όλη του την διαχρονία.
Τον ρώτησα επίσης γιατί δεν επελέγη ένας ελληνικός προορισμός μιας και διαθέτουμε υπέροχους προορισμούς.
  Δεν απάντησε.....
  Του ζήτησα να μου γνωστοποιήσει τα κριτήρια επιλογής και η απάντησις του
  ήταν "αφού όλη η Ελλάδα πάει....?"
 Μετά από αυτήν την απάντηση του ανευθυνουπεύθυνου ευχόμαστε ολοψύχως κάθε δυνατή αποτυχία της εκδρομής κι αν υπήρχε πράγματι ένα Εθνικά εύρωστο και πατριωτικό κράτος να έβαζε στην επιστροφή 800 ευρώ δασμούς  στον κάθε επιβάτη και στο όχημα τουλάχιστον 3000ευρώ.
  Η πατρίδα έφθασε εδώ που έφτασε γιατί σαν τον εν λόγω κύριο υπάρχουν αρκετοί και επίσης σαν τους επιβάτες  ακόμη περισσότεροι.
   Τα συμπεράσματα δικά σας.......

Υ.Γ Για την υποβολή παραπόνων ο τηλεφωνικός αριθμός κλήσης είναι
  24670 26217

   εκ της διοικούσης,

   Δημήτριος Αγιασοφίτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου