Σελίδες

26 Ιαν 2018

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

'' Δράσεις, επιδράσεις, αποδράσεις και....... ''

Εμείς οι του Αέροπου αλλά και όσοι εμπλέκονται καθ' ύλιν με το ευγενές αντικείμενο της αεροπορίας λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν κατά την σχεδίαση και εκτέλεση έκαστης πτήσης τα μετεωρολογικά φαινόμενα . Ο καιρός  είναι αναπόσπαστο κομμάτι ,ίσως και το σημαντικότερο στην ζωή ενός ιπταμένου. Ο καιρός εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αντίστοιχα επιτρέπουν ή απαγορεύουν την πτητική δραστηριότητα.
Αναντίρρητα κανείς δεν μπορεί να επέμβει και να αλλάξει τις όποιες αρνητικές καιρικές συνθήκες.
Όπως λοιπόν ο καιρός '' φέρνει '' και δημιουργεί χαμηλές ορατότητες, καταιγίδες, θύελλες και χαμηλά βαρομετρικά, έτσι και στην πολυαγαπημένη μας πατρίδα έχει επικαθήσει μία βαρυά καταχνιά, ένα χαμηλό βαρομετρικό, μία επακμάζουσα λαίλαπα.
Εμείς του Αέροπου, δυστυχώς δεν μπορούμε να βελτιώσουμε ή να αλλάξουμε τα ισχύοντα και εν πολλοίς επιβαλλόμενα στην ελληνική κοινωνία και στην Ελληνίδα πατρίδα.
Άλλωστε δεν είναι αυτή η φύσις της υπάρξεώς μας ως σωματείο.
Παρόλα αυτά όμως δεν μας αφήνει αδιάφορους ο πόνος του συνέλληνα και η αγωνία του.
Έτσι λοιπόν, πρίν τα χριστούγενα/ηλιούγεννα οι πλείστοι εξ ημών και παρόλα τα γλισχρά μας βαλάντια, κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε ένα χρηματικό ποσό και το καταθέσαμε στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου ''το φωτεινό αστέρι '' της Αχαικής πρωτεύσας στην Πάτρα.
Ο εν λόγω σύλλογος φροντίζει παιδιά Ελλήνων που υστερούν.
Η αφορμή ήταν το γράμμα που έδωσε ο μαθητής δημοτικού σχολείου, ο μικρός Αλέξης στην δασκάλα του για τον Αγιο Βασίλη και ζητούσε να κάνει καλά τον αδελφό του και να φέρει δώρα στην οικογενειά του μιάς και η μητέρα του μικρού Αλέξη είναι άεργη και δεν μπορεί να έχει χρήματα για τα απαραίτητα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που λειτουργούμε φιλανθρωπικά και όσοι και όσες αντέχουν να μπούν στην βάσανο να ανατρέξουν παλαιότερες καταχωρήσεις μας θα πιστοποιήσουν το γεγονός των δράσεων μας.
Εγώ προσωπικά ως επικεφαλής του Αέροπου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου,τα μέλη και φίλους μας που αόκνως εργάσθηκαν ακάματα προς επίτευξίν τούτου.
  Είναι τιμή και υπερηφάνεια να γίνομαι αποδεκτός από τέτοιους άντρες που τιμού και μετουσιώνουν σε πράξη τον ορισμό του φιλάνθρωπου.
Και μην ξεχνάτε συνΑεροπορίτες, οι ουρανοί είναι Δικοί μας.......

εκ της διοικούσης,

Δημήτριος Αγιασοφίτης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου