Σελίδες

8 Ιουν 2017

Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017

'' Optimum est pati quod emendare non possis ''

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο ανθρώπινος βίος, υπόκειται σε αναπόφευκτες
αλλαγές. Καλές και κακές,αρνητικές και θετικές.
Ο δήμος Καστοριάς και οι υπηρεσίες του δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση από το πιο πάνω αξίωμα. Στις 31 Μαίου 2017 συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς  και μεταξύ άλλων τινών συνεζητήθησαν τα αιτήματα, μάλλον εισηγήσεις για επιχορήγηση πέραν των έξι συλλόγων και το σημαντικότερο η παραχώρηση δημόσιας κοινοτικής γής για εγκατάσταση σταύβλου. Οποσδήποτε ο καλόπιστος αναγνώστης θα αναρωτηθεί '' και που είναι το μεμπτον ; ''.
Ασφαλώς πέρα από την σκανδαλώδη επιχορήγηση ιδιωτικού φορέα με χρήματα του φορολογούμενου το οποίο στην τελική καλά να πάθουν οι φορολογούμενοι,κατά το ''τέτοιοι γύφτοι που είναι τέτοιο τσαντήρι θέλουν '',υπάρχει και το τεκμήριο της επιλεκτικής αντιμετώπισης.
Ο  'Αέροπος ' έχει υποβάλει στον δήμο Καστοριάς αίτηση για κάλυψη αναγκών του και δεν εννοώ χρήματα,αλλά παραχώρηση κοινοτικής γής από τις αρχές του 2015 και έκτοτε ουδέν νεότερο από το δυτικό μέτωπο ηκούσθη. Ίσως οι σταυλικές εγκαταστάσεις αποδίδουν περισσότερους ψήφους και παντοειδείς ''εξυπηρετήσεις ''!!
Ας είναι,άλλωστε όπως λέει και ο Σένεκας με την παραπάνω ρήση του: Το καλύτερο είναι να υπομένεις,αυτό που δεν μπορείς να διορθώσεις.

Εκ της διοικούσης,

          Δημήτριος Αγιασοφίτης   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου