Σελίδες

24 Νοε 2013

Συνέχεια συνέντευξης....

                                                          Σάββατο,23 Νοεμβρίου 2013

   Το παρόν αποτελεί  τρόπο τινά συνέχεια συνέντευξης του γράφοντα στην εφημερίδα της Καστοριάς '' Σέντρα'' την 12/11/2013 και στην δημοσιογράφο της κα Λούσιου.

  Κατά τις αρχαίες Ελληνικές παραδόσεις και παραστάσεις,το κηρύκειον με μορφή ελικοφόρου όφι,
εφέρετο από τον αγγελιαφόρο  θεό Ερμή και παρουσιάζετο  ώς σύμβολο διττότητος τού χρόνου με
  ικανότητα πρόβλεψης γεγονότων.
  Κατόπιν δημοσίευσης και κυκλοφορίας της ώς άνω συνέντευξης,τα νέα του ''Αέροπου'' δεν τα κομίζει πτερωτός Ερμής με κυρήκειον αλλά τούτη δω η φιλόξενη ηλεκτρονική σελίδα που
  αποτελεί μία ακόμη έκφανση της μεταξύ των φίλων και μελών επικοινωνίας της αερολέσχης του ''Αέροπου''. Όλους αυτούς που παραμένουν αειθαλείς εραστές της αεροπορικής ιδέας και οι ιδιοσυγκρασίες τους συντονίζονται στο μήκος κύματος της ιδιοσυχνότητας του στροφείου κινήσεως και στους πλαταγισμούς των πτερύγων!
  Ήταν μία πολλή ευχάριστη έκπληξη η αρχική προσέγγιση και η επικοινωνία δύο πολιτών επαγγελματιών της Καστοριάς ( ενός ελεύθερου επαγγελματία-επιστήμονα με διατριβή σε ίδρυση αεροπορικής εταιρείας και ενός στελέχους οικονομικών επιστημών με παρουσία στην διοίκηση τοπικού υποκαταστήματος τραπέζης ) και με αντικειμενικό σκοπό την ανταλλαγή εκτιμήσεων και
  παράθεση στοιχείων,απόψεων ώς αναφορά την δυνατότητα επίτευξης μιας τέτοιας κίνησης.
   Εμείς οι του ''Αέροπου'',ευχόμεθα,ελπίζουμε και στηρίζουμε μία τέτοια ιδέα και την όποια
προσπάθεια ήθελε ξεκινήσει.  Μία προσπάθεια για ένα πιο δημιουργικό ,ελπιδοφόρο και γόνιμο αύριο που τόσο χρειάζεται και αξίζει η αξιοζήλευτη νύμφη της αείποτε Ελληνικής μακεδονίας Καστοριά!
Ας μην ξεχνάμε ότι τόσα αντίστοιχα πειράματα του παρελθόντος προεξάρχοντος αυτού της πολύ επιτυχημένης εμπορικά Ιρλανδέζικης αεροπορικής εταιρείας RYANAIR,η οποία ξεκίνησε την προσπάθεια δημιουργίας της με μικρά ελικοφόρα δεκαεννέα θέσεων αεροσκάφη αλλά με πολύ δυναμικό στελεχιακό υλικό,διακατεχόμενο από όραμα,δημιουργική φαντασία και ΤΟΛΜΗ!
 Οι καιροί το απαιτούν,οι ανάγκες της καθημερινότητας το επιβάλουν.
   Κύριοι επιχειρηματίες της Καστοριάς και όχι μόνο,τολμήσατε. Δώστε το φιλί της ζωής στον μεγάλο ασθενή του τόπου σας που δεν είναι άλλος από την ακριτική Καστοριά.
  Έναν ημιθανή ασθενή που καθηλωμένος,και διασωληνωμένος στην κλίνη της εντατικής στην οποία λανθασμένες τακτικές και επιλογές τον κατέστησαν ανήμπορο περιμένοντας την επόμενη κίνηση υποβάθμισης και εγκατάλειψης ώς πιστοποίηση του θανάτου του. Ο συριγμός του ανατριχιαστικού ρόγχου της κατάληξης πλησιάζει. Ας βοηθήσουμε όσοι μπορούμε να ανανήψει.
  Πόσο ευχάριστο θα ήταν η συνέχιση μιας τέτοιας κίνησης.
Ας ελπίσουμε σύντομα να είμαστε σε θέση να έχουμε περισσότερα ευχάριστα νέα να ανακοινώσουμε.

  εκ της διοικούσης,

  Δημήτριος Αγιασοφίτης       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου