Σελίδες

15 Μαΐ 2013

Επαφές για την ανάθεση κατασκευή αναγκαίου εξοπλισμού.

                                                      Τετάρτη,15 Μαίου 2013

Κάνοντας για μία ακόμη φορά,χρήση της φιλόξενης αυτής ηλεκτρονικής σελίδας της αερολέσχης του ''Αέροπου'',να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους της λέσχης μας που παρακολουθούν τις δραστηριότητες μας μέσω αυτού εδώ του μπλόγκσπότ,πώς η διοίκηση της λέσχης βρίσκεται στο στάδιο επαφών για την ανάθεση της κατασκευής του αναγκαίου εξοπλισμού ( βιβλιοθήκης,γραφείου,κ.α ) για την λειτουργία Αεροπορικής βιβλιοθήκης εντός του χώρου της αερολέσχης μας με πρόσβαση σε όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη αλλά και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου,βάση των ωρών και ημερών λειτουργίας του κρατικού αερολιμένα Άργους Ορεστικού ''Αριστοτέλης''. Πιστεύουμε πώς όλες οι ενέργειες και λεπτομέρειες για την περαίωση του ώς άνω σκοπού,θα ολοκληρωθούν τις αμέσως προσεχείς βδομάδες και θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.
  Οι φίλοι και τα μέλη της αερολέσχης μας,θα έχουν το προνόμιο να απολαύσουν μοναδικές αεροπορικές εκδόσεις και ευρεία κάλυψη αεροπορικών βιβλίων και περιοδικών Γενικής Αεροπορίας,Ελληνικής αλλά και παγκόσμιας.
  Παράλληλα δε,η διοίκηση μελετά και προχωρά το θέμα των δελτίων κατόχου μέλους της αερολέσχης μας και την τελική μορφή του δελτίου. Ομοίως θα ενημερώσουμε επιπροσθέτως για τις απαραίτητες λεπτομέρειες προς απόκτηση αυτών.

εκ της διοικήσεως,

Δημήτριος Αγιασοφίτης         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου