Σελίδες

22 Απρ 2013

Είναι γενικά παραδεκτό το αξίωμα ότι οι αριθμοί,δείκτες και κάθε είδους στατιστική παράθεση στοιχείων,δεν αντικατοπτρίζει και δεν είναι απόλυτα επαρκής διαδικασία εξαγωγής συμπερασμάτων.
Ωστόσο,δεν μπορεί κανείς παρά να συμφωνήσει ότι παραμένουν εν δυνάμει πολύτιμη πηγή αναλύσεων τάσεων και υπαρχουσών συνθηκών για το αντικείμενο που πραγματεύονται.
Παρακάτω,παραθέτουμε την επίσημη κατάσταση κίνησης αεροσκαφών από και πρός το αεροδρόμιο Καστοριάς ''Αριστοτέλης'' αλλά και επιβατών από και πρός αντιστοίχως για τούς μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2013,παρμένη από την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ( Υ.Π.Α ).
      Α/ΦΗ                                      ΕΠΙΒΑΤΕΣ                      ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013
 
Αφίξεις-Αναχωρήσεις             Αφίξεις-Αναχωρήσεις
        -48-                                      -123-    -268-  

Αφίξεις-Αναχωρήσεις             Αφίξεις-Αναχωρήσεις            ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013
        -44-                                     -115-     -150-
Οι φίλοι του ''Αέροπου'' και της Αεροπορίας εν γένει,αφήνονται να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για την υπάρχουσα κατάσταση. Εδώ πού έχουμε φτάσει,ας ελπίσουμε να μην μεταβληθούν πρός την κατιούσα!! Αλλά πώς όχι,όταν υπήρξε υπουργός που δήλωσε ενερυθρίαστα ότι ο Καστοριανός και ο Κοζανίτης,δεν χρειάζονται τα αεροδρόμια στις πόλεις τους γιατί υπάρχει η Εγνατία οδός να εξυπηρετούνται!!

εκ της διοικούσης,

Δημήτριος Αγιασοφίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου