Σελίδες

21 Οκτ 2012

'' Οί Ουρανοί,είναι Δικοί Μας ''

"ΑΕΡΩΠΟΣ"
Για όσους ασχολούνται με τήν Αεροπορία και τις πτήσεις,η επιθυμία για τήν αίσθηση να βρεθεί κάποιος στόν αέρα και να νοιώσει τήν έκσταση της πτήσης, αποζημιώνει κάθε κάματο, χρόνο και έξοδο πού σίγουρα οι λάτρεις τών αιθέρων ασφαλώς διαθέτουν.

   Έτσι και εμείς πρίν λίγους μήνες, λίγοι αρχικά φίλοι που μας ενώνει και μας χαρακτηρίζει η κοινή μας αγάπη για τήν γενική Αεροπορία, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τήν επιθυμία μας με μοναδικό σκοπό τήν ίδρυση μιάς Αεραθλητικής Λέσχης και με όχημα αυτήν τήν ανάπτυξη και προώθηση της Αεροπορικής ιδέας και δραστηριοτήτας.

    Το ταξίδι αυτό στο άγνωστο, ξεκίνησε με όραμα, προσμονή, αισιοδοξία και γλυκιά αγωνία για τήν επίτευξη του ονείρου, που δεν είναι άλλο από τήν καθιέρωση της όποιας δυνατής Αεροπορικής δραστηριότητας τόσο εναέριας,όσο και επίγειας.

   Μέχρι τώρα, τούς λίγους αυτούς μήνες κατορθώσαμε αρκετά. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε ακόμη περισσότερα στο εγγύς μέλλον, με τήν βοήθεια τών φίλων και μελών της Αερολέσχης μας, τήν συμπαράσταση και αγαστή συνεργασία των εμπλεκομένων αρχών, καθώς επίσης και σπουδαιότερο τήν άπειρη αγάπη του κόσμου της ακριτικής και πανέμορφης Καστοριάς που τόσο αγαπά και 'αγκαλιάζει' τήν Αεροπορική ιδέα.

   Άλλωστε, ας μήν ξεχνάμε τήν διαχρονική παραίνεση  ''Οί Ουρανοί,είναι Δικοί Μας''.

    Εκ των οργανωτικών μελών με εκτίμηση,

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου